RESIDÈNCIA GERIÀTRICA A BARCELONA

Estàs buscant una residencia de confiança per a persones grans al centre de Barcelona? Truca’ns!

A La Residència Assistida Sènior Centre, situats a Barcelona, posem a la seva disposició una residencia geriàtrica amb serveis professionals. Estem convençuts de que, si apostes per nosaltres, tindràs la garantia d’haver triat la millor opció. T’oferim el que necessites per a saber que el teu ésser estimat està a les millors mans. Treballem amb l’objectiu de fer que la vida dels nostres residents tingui la millor qualitat.

L’equip de la nostre residencia assistida

A la nostra residència de la tercera edat comptem amb un metge geriatra tres dies a la setmana per atendre a tots els nostres residents. A més a més, està localitzable les 24h del dia, tots els dies de la setmana, per a qualsevol urgència que pugui sorgir.

Per una altre banda, el nostre servei d’infermeria està present 12h al dia, i les altres 12h estarà disponible quan sigui necessari per atendre qualsevol resident que ho necessiti. Una sola trucada serà suficient per tenir el nostre equip professional preparat per a qualsevol urgència.

També contem amb un equip tècnic altament qualificat i amb dilatada experiència. L’equip tècnic està format per una psicòloga, una fisioterapeuta, un terapeuta ocupacional, una educadora social i una treballadora social.

Si et preocupa el tema de l’alimentació, t’informem que disposem de cuina pròpia. Oferim menús d’estiu i d’hivern, preparats per dietistes especialitzats, amb rotació setmanal per a què hi hagi varietat en la seva alimentació.

Per suposat, per a la higiene del centre comptem amb tots els mitjans necessaris per a mantenir les instal·lacions perfectament higienitzades i netes. Gràcies al servei de bugaderia realitzem el procés d’ozonificació a les peces de roba.

Com a serveis externs complementaris, comptem amb el servei de Podologia, Perruqueria i estètica i Dentista. Com podeu comprovar, som un centre geriàtric molt complert! Ara només falta que contactis amb nosaltres per a què puguem brindar-li el informació que vostè necessita. Sol·licita informació sense compromís!

FORMEM UNA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA PER ATENDRE AMB QUALITAT ELS NOSTRES RESIDENTS

Desplaça cap amunt