RESIDÈNCIA GENT GRAN A BARCELONA

Residència gent gran a Residència Assistida Senior Centre a Barcelona

Els professionals que treballem a la Residència Assistida Sènior Centre, ubicada a Barcelona, sabem que no és fàcil prendre la decisió d’ingressar en un centre a un ésser estimat. Delegar a altres persones l’atenció de qualsevol persona gran a la que s’estima és un pas, a la majoria de casos un pas complicat, però necessari sobretot quan la persona es troba en un estat de gran vulnerabilitat. Com a experts en el sector, la nostra missió és acompanyar-te per a fer aquest procés el més agradable possible i demostrar-te que som de confiança i que el vostre ésser estimat es trobarà en bones mans, rebent amor cada dia i una atenció geriàtrica continua i exhaustiva. Ens donem la mà per a recórrer junts aquest camí?

CONTACTE AMB LA NOSTRA RESIDÈNCIA

Per a poder oferir-li una informació detallada de les característiques de les nostres instal·lacions i de la composició del nostre equiop de treball, t’animem a contactar amb nosaltres.

Si estàs buscant residències geriàtriques, no ho dubtis més i comprova per a tu mateix que comptem amb tots els recursos per a cuidar del teu ésser estimat de la millor manera possible. Contacta’ns!

Calle Mallorca nº 340
08037, Barcelona, Barcelona, ES
934 573 064

Contacte amb nosaltres

Blank Form (#3)
Desplaça cap amunt