RESIDÈNCIA ASSISTIDA SENIOR CENTRE

El seu centre residencial per a persones grans al centre de Barcelona.

 

ATENCIÓ
INTEGRAL

TRACTE
PERSONALITZAT

ATENCIÓ
PERSONALITZADA

Estàs buscant una residència assistida que ofereixi un equip de treball amb àmplia experiència en el sector de la geriatria? La Residència Assistida Sènior Centre, situats a Barcelona, trobaràs un centre professional a l’altura de les teves expectatives.

La nostra residència per a persones grans és un projecte fet realitat gràcies al treball i il·lusió de tot un equip de professionals que treballa dia a dia per a brindar els millors serveis als nostres residents.

Residència col·laboradora de la Generalitat de Catalunya, disposem de 49 places publiques.

OBJECTIUS DE LA NOSTRA RESIDÈNCIA GERIÀTRICA

Cada dia ens esforcem per aconseguir la felicitat de les persones que resideixen al nostre centre. De fet, el nostre objectiu principal és generar un ambient relaxat, proper i familiar, per a què tant els nostres residents com els seus éssers estimats es sentin que formen part de la nostra petita comunitat.

En el nostre centre de la tercera edat focalitzem els nostres esforços en fomentar l’autonomia i la salut integral de totes les persones que aposten per nosaltres i s’allotgen a les nostres àmplies i assolellades habitacions cada dia. Ens agrada treballar creant vincles i capacitats entre les persones grans per a crear un entorn familiar molt agradable i que els nostres residents es sentin com a la seva llar.

Les instal·lacions de la nostra residència estan perfectament cuidades i higienitzades, a part d’estar protegides amb la màxima seguretat. Vols més informació? Contacte amb nosaltres i t’informarem detingudament sobre tots els nostres serveis i les característiques del nostre equip de treball.

Desplaça cap amunt