CENTRE RESIDENCIAL A BARCELONA

Expliqui’ns que necessita

A la Residència assistida Sènior Centre, situats a la localitat de Barcelona, oferim un centre assistencial amb un equip de treball disposats a oferir-los el millor de cada dia. Si esteu buscant una residència diferent i de confiança, estàs en el lloc adequat

Les nostres instal·lacions

Si de quelcom estem orgullosos és de disposar de les instal·lacions plenes de llum natural què entra per les vidrieres. D’aquesta manera, les persones que resideixen en el nostre centre tenen la oportunitat de nodrir-se dels raigs de sol cada dia, a més de poder observar el que ocórrer al carrer amb entreteniment.

El centre està distribuït en tres plantes. A la planta més baixa hi trobem les sales comunes (menjador i sales d’activitats), a més dels espais de serveis útils per als nostres residents com la Infermeria, administració, sala de cures, cuina i bugaderia.

Ens agrada vetllar per els nostres residents i ens esforcem per a fer que la nostra residència assistida es converteixi en una còmode llar per a tots ells. Tots els dormitoris estan adaptats per a l’ús de lliteres i cadires de rodes, a més de comptar amb un ampli armari, taula de nit, timbre per a avisar al personal de guàrdia i antena de televisió.

T’animem a venir a conèixer-nos o a contactar amb nosaltres per a què puguem informar-te de tots els nostres serveis. Contacte amb nosaltres i sol·licita més informació sense compromís.

Desplaça cap amunt